Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster i enlighet med integritetspolicyn. Du kan ange villkoren för cookies lagring eller åtkomst i din webbläsare. Nära

Redan registrerad?

Glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto

Ange din e-postadress för att skapa ett konto

ALLMÄNNA VILLKOR

1. Allmänt

Dessa allmänna villkor gäller för användning av och beställning av varor via http://inglotsweden.com/ som innehas och drivs av Inglot SK AB (”Inglot”) som har säte i Sverige, med registreringsnummer 559028-6174.

2. Beställning

När du har lagt din beställning ingås ett avtal om köp mellan dig och Inglot. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angett vid beställningen. Vid eventuella felaktigheter i pris och leveranstid förbehåller sig Inglot rätten att ändra detta i efterhand. Om en sådan situation skulle uppstå så kontaktar Inglot dig och du har rätt att antingen ändra eller annullera din beställning. Inglot ingår inte avtal med personer som inte är myndiga (18 år).

3. Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkoren anges i kassan beroende på vilket betalningssätt du har valt (bankkort, PayPal).

4. Leverans

Din beställning packas normalt inom 72 timmar. Normal leveranstid är inom 7 vardagar. Vi levererar produkterna som paket via PostNord eller Schenker (inom Sverige). Du väljer själv vilket fraktsätt du föredrar i kassan.

Du är ansvarig för att kontrollera att varorna är oskadda i samband med mottagandet av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor ber vi dig att kontakta kundtjänst (kontaktuppgifter i punkt 11 nedan) snarast.

5. Ångerrätt och Returer

Du har öppet köp i 30 dagar från det datum då vi levererar din beställning. Under denna period kan du skicka tillbaka din beställning eller delar av den och få en annan produkt eller dina pengar tillbaka.

Du har ångerrätt för de varor du har beställt i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att inom 14 dagar från det att du tagit emot varan ångra ditt köp.

Du kan enbart returnera en vara som är oöppnad och i originalemballage, om inte retur sker på grund av att varan är skadad. Använd returfraktsedel vid alla returer så identifieras din beställning automatiskt.

6. Återbetalning

Vid godkänd retur har du rätt att få pengarna tillbaka. Du får då pengarna tillbaka genom samma betalningsmetod som du använde vid betalningen. Du får själv stå för kostnaderna för returen, utom i de fall retur sker på grund av att varan är skadad eller om vi har packat fel.

7. Säkerhet

Inglot använder krypteringstekniken SSL för att kryptera personlig information.

8. Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När du beställer varor på vår webbplats eller när du anmäler dig som kund hos Inglot godkänner du att Inglot lagrar och använder de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning.

Endast Inglot har tillgång till dina uppgifter och lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag för rättsliga ärenden. Du godkänner att Inglot använder dina uppgifter för utskick av information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. Du kan när som helst meddela att du inte önskar ta emot sådana utskick.

Inglot är ansvarigt för behandling av personuppgifter och sådan behandling sker alltid i enlighet med personuppgiftslagen. Du har rätt att få ta del av vilka uppgifter om som behandlas och du kan begära att få felaktiga uppgifter rättande. En ansökan om att få sådan information skall vara skriftlig och undertecknad av dig personligen och skickas till kundtjänst (kontaktuppgifter i punkt 11 nedan).

9. Copyright m.m.

Inglot innehar alla immateriella rättigheter på denna webbplats (inklusive men inte begränsat till text, grafik, logotyper, ikoner, ljudinspelningar och programvara) om inte annat anges. Alla varumärken och bilder som omnämns eller visas på vår webbplats är copyrightskyddade och/eller varumärkesskyddade. Detta innebär att du inte får använda något material från vår webbsida utan skriftligt tillstånd från oss. För att ansöka om sådant tillstånd ombeds du kontakta kundtjänst (kontaktuppgifter i punkt 11 nedan).

Du får länka till denna webbplats endast i den mån du inte beskriver oss eller de produkter vi tillhandahåller nedsättande och förutsatt att vi inte har meddelat att sådan länkning inte får ske.

Denna webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Inglot tar inget som helst ansvar för innehållet på dessa webbplatser.

10. Ändringar

Inglot äger rätt att ändra dessa allmänna villkor. Ändringar träder i kraft 30 dagar efter det att ändringarna har publicerats på https://inglotsweden.com/.

11. Kundtjänst

Inglot SK AB
Wallingatan 34
111 24 Stockholm

Org. nummer 559028-6174

SE559028617401

+46 720131139

administrator-natet@inglotsweden.com

12. Tvist

Om du och Inglot inte kommer överens kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden som kostnadsfritt prövar tvister mellan konsumenter och näringsidkare. Inglot följer alltid Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.